tiistai 31. joulukuuta 2013

Uudenvuodenaaton värileikkiä

Aaton juhlistajaksi valitsin Flormarin ihastuttavan lakan nro U08, joka kuuluu Supershine Miracle Colors -sarjaan. Tosin tässä Tokmannin myymässä versiossa kylkeen on lätkäisty Kone Helsinki -tarra ja nimi on lyhentynyt Miracle Colorsiksi. Flormarin lakat eivät ole hinnalla pilattuja, tämä kyseinen lakka lähti mukaan huikeaan 1,99 euron hintaan, mutta toisinaan näitä saa tarjouksessa esim. 2 kpl/3 e. Flormarit ovat mielestäni hintaansa nähden laadukkaita ja värejä löytyy mitä upeimpia. Em. syistä omistankin niitä useita. Tämäkin lakka levittyi hienosti, peitti kahdella kerroksella ja kuivui nopsasti. Sivellintä ovat jotkut moittineet, mutta omani hoiti hommansa hyvin. Ainoa mistä en oikein pidä, on korkin muotoilu.

U08 on huikean kaunis musteensininen lakka sinisellä shimmerillä ja violetilla duochrome-efektillä, jonka kamera suostui tallentamaan kunnolla vain yhteen kuvaan. Luonnossa efekti on hyvin selkeä.


 Lamppuvalossa.

 Himmeämmässä lamppuvalossa. Tässä violetti duochrome-efekti näkyy hyvin.
Lakkaus olisi ollut upea sellaisenaan, mutta kaipasin siihen enemmän uudenvuodenaaton henkeä. Niinpä laitoin Flormarin päälle kaksi kerrosta Dependin ihanaa moniväristä glitter-lakkaa nro 4000, jossa kirkkaalla pohjalla on pinkkejä, vihreitä, turkooseja, punaisia, oransseja, kultaisia ja hopeisia erikokoisia glittereitä.
Päällyslakkana Mavalan Top Coat Fixator, jota en ole käyttänyt pitkään aikaan ja jonka korkki oli jumittunut kiinni niin lujasti, että vasta pitkän kuumassa vedessä liotuksen ja silikonisen patalapun avulla väännön jälkeen onnistuin sen pienellä taistelulla aukaisemaan.
 
Salamalla.
Lamppuvalossa.
 Flormar U08, Depend 4000, Mavala Top Coat Fixator.
Näissä säihkyvissä tunnelmissa LunaLilia toivottaa kaikille hyvää ja kaunista uutta vuotta 2014!

2 kommenttia:

  1. Ihana sävy ja säihke!!
    Hyvää, onnekasta ja säihkyvää uutta vuotta 2014!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja ihanaa uutta vuotta Sinullekin!

    VastaaPoista