sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Yllätys alelaarin uumenissa

Kauppojen alelaarit ovat paikkoja, joiden ohi en vaan voi kävellä. Pakko on ainakin vähän vilkaista, mitä on tarjolla. Tässä päivänä eräänä sitten vilkaisin Citymarketin alelaariin ja mitä näinkään? Yksinäinen Essie kyljessään lappu ja lapussa hinta: 1 euro. What?! En meinannut silmiäni uskoa, mutta totta se oli. Eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä - lakka ostoskoriin ja kassalle, ennen kuin joku nappaa aarteen nenäni edestä.

Kyseinen sävy oli siis Dive Bar, joka kuuluu samannimiseen kokoelmaan vuodelta 2011. Tämä on vasta kolmas omistamani Essie johtuen varmaankin merkin lakkojen korkeasta hinnasta. En olekaan koskaan Essietä ostanut normaalihinnalla, vaan aina jonkinasteisesta tarjouksesta, joista tämä oli kyllä ehdottomasti paras. Jopa Anttilan alekopasta vähän aikaa sitten ostamani Mink Muffs kalpenee tämän löydön rinnalla tyyriilllä 1,99 hinnallaan.

Dive Bar on mielenkiintoinen lakka. Pulloa kun tarkastelee, luulisi että kyseessä on duochrome, sillä pullossa efekti näkyy aivan selkeänä. Kynsillä siitä ei kuitenkaan näy jälkeäkään. Sen sijaan lakan väri kyllä vaihtuu valaistuksen mukaan hyvin tumman vihreästä tummaan tealiin/petroliin ja laivastonsiniseen ja siinä on myös hienonhienoa shimmeriä pohjalla. Lakka levittyi kuin unelma leveällä ja erittäin miellyttävällä sudilla ja kuivui myös nopeasti. Kaksi kerrosta riitti.

Yksi sana: tykkään.

Salamalla.



 Lamppuvalossa.

  Essie Dive Bar. Pullossa näkyy violetti duochrome-efekti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti