keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Ei mitään rakettitiedettä

Eli Orlyn It's Not Rocket Science muutaman vuoden takaisesta Cosmic FX -kokoelmasta, jonka kaikki lakat tahtoisin omakseni, niin kauniita ne ovat. Minulla on kuitenkin vain tämä yksi, kaunis kultaisen oliivin/sammaleenvihreän värinen glass fleck/foil. Koostumus on aika ohutta, joten kolme kerrosta tarvittiin peittävyyteen. Levittyi kivasti ja kuivui nopeasti.

Salamalla.
 Lamppuvalossa.
Auringossa.

Orly: It's Not Rocket Science.

Kahdessa viimeisessä kuvassa väri on aika lailla sama kuin luonnossa. Pullon hienoinen duochrome-efekti ei oikeastaan kynsillä näkynyt lainkaan. Joka tapauksessa jännittävä, ihastuttava lakka on kyseessä. Miksiköhän muuten Orlyn piti mennä uudistamaan pullonkorkkiaan? Pidän paljon enemmän tästä vanhan mallisesta.

3 kommenttia:

  1. Ihana väri! Sopii hyvin tähän loppukesään vihreyteen.

    VastaaPoista
  2. Ei sentään vielä loppukesän vaan loppukevään.. Näppäilyvirheitä.. Heh :-)

    VastaaPoista
  3. Minäkin tykkään tästä paljon. Tosin ensimmäinen ajatukseni tätä ostaessani oli, että tämä on vähän niin kuin lehmänläjän värinen. Mutta sellaisen oikein luksuslehmänläjän. :D
    Onneksi tosiaan kesä on vasta edessäpäin. Voipi olla, että vihreitä lakkoja tulee näkymään lähitulevaisuudessa enemmänkin, ovathan ne suuria suosikkejani.

    VastaaPoista