sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Lilaa

IsaDoran vuoden takaisen kevään 2013 Bella Vita -meikkikokoelman nimikkolakka osoittautui mahdottomaksi kuvattavaksi. Otin kymmenittäin kuvia erilaisissa valaistuksissa, mutta en vain saanut lakan oikeaa sävyä vangittua. Vähän sinne päin on tämä pullokuva, vaikkei sekään ole oikeasti lähelläkään:


IsaDora Bella Vita

Muutenkin kamera kenkkuili ja kuvista tuli todella huonoja ja epätarkkoja, mutta laitan ne nyt kuitenkin tähän kun ei muitakaan ole. Lakkaa on tässä kaksi kerrosta, jolla sai peittävän pinnan.



Lamppuvalossa. 

Kamera tahtoi ikuistaa tämän lakan joko kirkkaan vaaleansinisenä (ne kuvat heivasin pois armotta), harmaansinisenä tai sitten mutaisena lilana, mutta oikeastihan Bella Vita on hyvin vaalea kylmäsävyinen lila creme-lakka. Toki lakan sävy vaihtelee luonnossakin valaistuksen mukaan, mutta tuo on se perusväri. Pullossa värin seassa on ihanaa pienenpientä hopeista shimmeriä, josta ei ikävä kyllä kynnellä näkynyt jälkeäkään. Kaunis ja erikoisen värinen lakka tämä kuitenkin on epäkuvauksellisuudestaan huolimatta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti