sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Halpaa ja hyvää

Tällä kerralla kynsillä on tyttäreltä lainattu ns. halpislakka, kanervan/fuksian värinen Miss Selene, sävy 226. Tykkäsin lakan koostumuksesta kovasti, se on creme/jelly, painottuen jellyn puolelle. Kyseessä lienee siis crelly. Lakka levittyi myös oikein hienosti, kaksi kerrosta riitti peittävään tulokseen, eikä kuivumisajassakaan ollut mitään moitittavaa.

Päätin tehdä lakkauksen elävöittämiseksi nimettömään aksenttikynnen W7 konfettilakka Pink Shardilla, jossa läpinäkyvällä pohjalla on valkoisia ja fuksian värisiä hex-glittereitä, pieniä pyöreitä valkoisia glittereitä ja valkoisia lyhyitä tikkuhileitä, eli inhoamiani "säärikarvoja". Tässä lakassa niitä on kuitenkin niin vähän ja ne ovat niin pieniä, etteivät ne haittaa millään tavalla. 


Varjossa.


Auringossa.

Päällyslakaksi kokeilin Essencen Gel-Lookia, joka toikin upeaa kiiltoa ja geelimäisen lopputuloksen. Essenceä saa nykyään jo Suomestakin ainakin Veljekset Keskisen kyläkaupasta Tuurista.

Lamppuvalossa.


Miss Selene 226, W7 Pink Shard ja Essence Gel-Look. 

Tästäpä taas huomaamme, että halpa hinta ei aina ole yhtä kuin huono lakka. Näistä kallein taisi olla Essence, jonka tarkkaa hintaa en muista, mutta kolmen euron hujakoilla se taisi huidella. Rakastamani W7:t maksavat Keskisellä 2.95 ja Miss Selene lienee ollut 1-2 euron välillä Seppälässä. 

2 kommenttia:

  1. Aika herkku ja kivannäköisen piristyksen tuo tuo konfettilakka!

    VastaaPoista
  2. Herkullinen väri tosiaan oli. Mulla on selvästi tällä hetkellä hinku konfettilakkoihin. Ne vaan ovat niin ihania!

    VastaaPoista