torstai 19. helmikuuta 2015

Ooh, Nfu Oh!

Olen jo kauan himoinnut omakseni Nfu Oh -lakkoja, enkä vähiten niiden erikoisen ja kauniin pullon takia. Ja ovathan itse lakatkin kuuluja laadustaan ja kauneudestaan. Marraskuun viimeisenä perjantaina vietettiin Amerikasta lähtöisin olevaa mustaa perjantaita, Black Friday'tä, jolloin kaupat tarjoavat asiakkailleen huikeita alennustarjouksia. Silloin bongasin Pretty.fi:stä Nfu Oh:t reilusti alennettuun hintaan ja oli sitten vähän niin kuin pakko kotiuttaa nämä kaunokaiset: 


NFU GS09, NFU 39 ja NFU 44.

Lisäksi hankin paljon kehutut alus- ja päällyslakat:

A&A Top Coat ja Base Coat 


NFU 39, pullon takapuoli. Aivan ihana tuo hame ja korsetti! 

NFU 39 ja 44 ovat flakies- eli hiutalelakkoja ja kuuluvat Opal-sarjaan. Shiftaavat kauniisti: NFU 44 oranssia ja kultaa ja NFU 39 vihreää ja turkoosia. Ne on tarkoitettu lähinnä käytettäväksi toisen lakan päällä koristeena. NFU GS09 taas on pientä perushopeista glitteriä kirkkaalla pohjalla, myös parhaimmillaan toisen lakan päällä. 

A&A Top Coat on päällyslakka, joka sopii erinomaisesti rakennekynsiin tai hologrammilakan päälle voimistaen efektiä. Itselläni ei rakennekynsiä ole, joten ostinkin tämän lähinnä hologrammilakkauksia ajatellen.

Base coat on aluslakka, joka tasoittaa kynnen pinnan kauniiksi kuivuen parissa minuutissa. Sitä olenkin käyttänyt jo useamman kerran ja olen ollut hyvin tyytyväinen.

Katsotaan, koska saisin laitettua nuo hiutalelakat kynsille asti. Ihaniahan ne ovat, kerta kaikkiaan! On vaan niin paljon lakkoja ja niin vähän aikaa. Enpä ole tännekään ehtinyt postaamaan aikoihin. 

4 kommenttia:

  1. Wow! Amazing colors!
    Especially No 39 is breath-taking!
    Have a lovely evening!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 39 is my favorite too. I'll probably try that one first. Lovely evening for you too - or should I say good night at this point in time. :)

      Poista
  2. GS09 näyttää jännältä, en oo aiemmin kyseistä sävyä mitenkään noteerannutkaan. Nufu-putelit on kyllä aina niin somia... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se näyttää tosiaan pullossa jotenkin... rakeiselta ehkä? Glitter on kuitenkin hyvin hienoista ja säihkyvää. Pullot ovat kyllä ihania! :)

      Poista