perjantai 31. lokakuuta 2014

Halloween-kynnet

Tekaisin tänään pikaisesti halloween-kynnet. En oikein tykkää itselleni tehdä mitään veriroiske- yms. kynsiä. Haluan kauniit kynnet kauhujuhlanakin. Söpöt haamut, luurangot, kurpitsat ja muut sellaiset olisivat kyllä olleet kivoja, mutta aika ei riittänyt (eikä ehkä taidotkaan) sellaisten taiteilemiseen. Niinpä päädyin tekemään päivän väriteeman mukaiset musta-oranssit kynnet bling-blingillä. 

Oranssiin aksenttikynteen käytin kolme kerrosta muinaista Anytimen Go Colour helmiäs-creme-lakkaa nimeltä Sunflower. Muille kynsille kaksi kerrosta mustanruskeaa shimmeriä L'Orealin Resist & Shine Titanium nro 735 ja kynsien kärkiin sivelin yhden kerroksen W7 Golden Debristä, jossa on kirkkaalla pohjalla kolmea eri kokoista oranssia ja kultaista glitteriä, joista ainakin suurimmat ovat hex-glittereitä. 

Anytime kolhiintui jonkin verran huolimatta siitä, että käytin kuivatusapuna Sally Hansenin Dry Kwik -pikakuivattajaa. Onhan se toki vanha lakka, mutta koostumus ei ole muuttunut miksikään ja levittyvyyskin oli hyvä, kuten L'Orealilla ja W7:lläkin. L'Oreal peitti oikeastaan jo yhdellä kerroksella, laitoin kuitenkin kaksi. Kynnellä ei juuri kaunista ruskeaa shimmeriä näy, mutta alla olevissa pullokuvissa se on nähtävissä. 


Kynttilän hehkussa.

W7 on niin ihana. Päivänvalossa kuvattu.


Päivän värimaailmaa.

W7 Golden Debris, Anytime Sunflower ja L'Oreal 735. Kurpitsojen virkaa 
rekvisiittana saivat toimittaa mandariinit. Oranssejahan nekin ovat.

Hyvää pyhäinpäivää ja hirveän hauskaa halloweenia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti