keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kun nimet katoavat

Muuten niin ihanissa W7-lakoissa on harmillisesti merkattu sävynumero ja -nimi korkin viivakoodietikettiin. Harmillisesti siksi, että kun lakkaaja pitelee korkkia (hikisissä?) pikku kätösissään ja pyöräyttelee sitä auki ja kiinni tai muuten vaan ihastuksissaan käpälöi, niin väistämättä tapahtuu etiketissä kulumista. Eipä aikaakaan, kun nimi on haihtunut taivaan tuuliin. Niin meinasi käydä muutamalle W7:lle, kunnes ymmärsin, että asialle on tehtävä jotakin ennen kuin on liian myöhäistä.

Järkeilin, että kulumisen estämiseksi etiketit pitää päällystää jollakin, ja ensimmäinen mikä mieleen juolahti, oli kirkas kynsilakka. Valitsin Lumene Natural Coden päällys-/aluslakan, ja käsittelin sillä joka ainoan W7:n. Koko etikettiä en lakannut, vain nimen kohdan, koska etiketin muulla informaatiolla ei minulle ole niin väliä. Toimi oikein hyvin, ei levittänyt tekstejä tai tehnyt mitään muutakaan ei-toivottua vaikutusta. 

Esim. Pink Shardista ja Orange Flakesista etiketit ovat uhkaavasti kuluneet. Tässä nimien päälle on jo sudittu suojaava lakkakerros.

Pelastajana Lumene Natural Code: Base & Top Coat

Samaan tarkoitukseen käy oikein hyvin myös kirkas teippi, kontaktimuovi yms. 

2 kommenttia:

  1. Hei, hyvä idea! Kiitos kun jaoit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Minun pitää tehdä tämä sama temppu vielä Essien lakoille, niissäkin kun on nimet "viisaasti" präntätty korkkien kylkiin.

      Poista